top of page

Mijn aanbod en jouw investering

Elke persoon is anders. Ieder heeft een andere persoonlijkheid, een andere nood en andere doelen en ambities. Ik heb dus geen “one-size-fits-all” aanpak. Een begeleiding is bij iedereen anders.
 

Om te achterhalen met welk traject binnen mijn expertise ik jou het beste kan helpen, is ons intakegesprek super belangrijk. In dat gesprek wil ik met jou achterhalen:
 

 • Welke jouw eetpatroon is en pijnpunten zijn.

 • Welke jouw grote hulpvraag is naar mij.

 • Welke jouw relatie is met eten.

Waar kan ik je bij helpen? 
Ik struggel met dieetgedachten, emo-eten, eetbuien, oncontroleerbare snoepdrang, over-eten en een laag lichaamsbeeld:
 • Wil je enkele kilo’s verliezen maar tegelijkertijd komaf maken met diëten en jojoën?
   

 • Struggel je met emo-eten of met een andere reden van eten los van honger en voel je je daar achteraf slecht door? (Gewoonte-eten, vervelings-eten, verleidings-eten, …).
   

 • Verlies je jezelf in eetbuien of over-eet je jezelf tot je een oncomfortabel gevoel hebt?  
   

 • Heb je voortdurend zin in zoet/zout eten?
   

 • Voel je je oncomfortabel in je eigen lichaam en kleren, vergelijk je jezelf continu met anderen of voel je je minderwaardig?
   

 • Wil je terug kunnen genieten van lekker eten zonder jezelf te over-eten of achteraf schuldig te voelen?
   

 •  Wil je terug kunnen luisteren naar de signalen van je lichaam i.p.v. te eten (of niet te eten) op wilskracht en je te baseren op eetschema’s en calorieën-lijstjes?

Dan is het traject
“BYE ongelukkige diëter. HELLO fitte, zelfbewuste ik!”
iets voor jou!

Het traject is opgedeeld in verschillende modules. Jij hebt niet persé nood aan álle modules. In ons intakegesprek leer ik jou kennen en kan ik inschatten waar we samen me aan de slag kunnen gaan.

Ik werk op een heel visuele manier: op een scherm projecteer ik de theorie – oefeningen – stappenplannen en die praten we samen door. Al deze info komt in je educatieve map. Is het voor jou makkelijker om de sessie online te volgen, kan dat dus prima (ik werk via Teams). Ik share mijn scherm en jij kan de sessie even goed volgens dan in real live.

Ik wil praktische tips over voedzame maaltijden, menuplanning, verpakkingen lezen en wil stap voor stap leren om écht goed voor mijn lijf te zorgen op vlak van voeding, beweging en zelfzorg.
 • Wil duidelijke, no-nonsens uitleg over wat gezond eten nu écht is?
   

 • Wil je praktische tips over hoe je voedzame én lang verzadigende maaltijden samenstelt?
   

 • Heb je hulp nodig bij organisatie en inspiratie?
   

 • Wil je per product categorie leren waarop je kan letten om een voedzame keuze te maken in het overaanbod in de winkel?
   

 • Wil je leren hoe je met aandacht voor voeding, beweging en zelfzorg de beste versie van jezelf kan worden?

Dan is het traject
“Ik word een expert en Sana mij fit en gezond”  
iets voor jou!

Het traject is opgedeeld in verschillende modules. Jij hebt niet persé nood aan álle modules. In ons intakegesprek leer ik jou kennen en kan ik inschatten waar we samen me aan de slag kunnen gaan.
 

Ik werk op een heel visuele manier: op een scherm projecteer ik de theorie en oefeningen en die praten we samen door. Al deze info komt in je educatieve map. Is het voor jou makkelijker om de sessie online te volgen, kan dat dus prima (ik werk via Teams). Ik share mijn scherm en jij kan de sessie even goed volgens dan in real live.

Jouw investering.
 • Voor losse sessies:
  60 minuten: 70€

   

 • Pakket van 6 sessies:
  380€ voor 6 uur coaching (i.p.v. 420€)

  Bij een pakketaankoop worden al je sessies bij aanvang ingepland. Op die manier is jouw gewenste tijdslot gedurende het hele traject gegarandeerd en komt er niet te veel tijd tussen elke sessies te zitten

   

 • Educatieve map:
  25€
  In deze map verzamel je alle theorie, oefeningen, stappenplannen en recepten die we gedurende onze sessies bespreken.


  Prijzen incl. administratieve kosten vanaf 1/05/2024.

Stap per stap op jouw eigen tempo werken, is voor mij het allerbelangrijkste en is in mijn ogen de enige duurzame weg naar succes. Gun jezelf dus tijd.  Persoonlijk vind ik de keuze voor een traject daarom altijd de beste keuze. Je kan op enkele maanden niet veranderen waar je misschien al jarenlang tegenaan loopt. Dit verwachten, is thé key tot falen. 

Op de vraag hoeveel sessies een traject duurt, kan ik niet antwoorden. Ook niet op de vraag hoeveel tijd er tussen 2 consultaties dient te zitten. Dat is voor iedereen verschillend, net omdat ieders leven en timemanagement er anders uit ziet. We evalueren dit na elke consultatie. 

Als RIZIV erkende diëtiste heb je recht op terugbetaling. Downbload het terugbetalingsdocument op de website van je ziekenfonds en breng het me naar onze consultatie.

Een coaching is een investering in jezelf die je heel je leven zal meedragen (dat  B E L O O F ik plechtig!). Mijn betrachting is dat ik de allerlaatste professional ben die je ooit dient te contacteren om je wegwijs te maken in de wonderbare wereld van (onze gedachten rondom) voeding. Door mijn hulp in te schakelen, beslis je om jouw (schijn)veilige vertrouwde pad van ingebakken gewoontes te verlaten en een nieuwe weg in te slaan.

Laat mij jouw gids zijn in dat labyrint en je helpen om komaf te maken met je onevenwichtige relatie met voeding en je lichaam. Laten we samen op jouw tempo voedingsgewoontes introduceren die haalbaar zijn, die goed aanvoelen én die je de rest van je leven met plezier kan aanhouden.
 

Enkel op afspraak.

Logo-Julie.jpg
 • Instagram
 • Facebook

Gediplomeerde voedingsdeskundige, diëtiste
en Sana-coach in Sint-Pieters-Leeuw

bottom of page