top of page
Logo-Julie-NMD.jpg

Gediplomeerde voedingsdeskundige, diëtiste
en Sanacoach in Sint-Pieters-Leeuw 

joseph-gonzalez-176749-unsplash.jpg

Contact

Europalaan 4
1600 Sint-Pieters-Leeuw

Als je verhinderd bent, is het fijn als je dat zo snel mogelijk telefonisch laat weten. Dit geeft me de kans om je plaats aan een andere persoon te geven. Dit kan zonder probleem tot 48 uur voor je afspraak. 

 • Instagram
 • Facebook

Steven en ik zijn zwanger van ons 2e kindje!

We zijn uitgerekend voor 1/02/2024. Ik hoop tot midden januari te blijven consulteren.

Praktisch:

 

 • Aangezien de meeste van jullie hulpvragen begeleiding zijn in het loskomen van diëten en jojoën, het bekomen van een evenwichtige relatie met voeding en komaf maken met emo-eten en cravings, is een diepgaande aanpak nodig. Een traject van minimum 5 sessies dien je jezelf zeker te gunnen. Om die reden lijkt het me niet opportuun dat je vanaf 1/11/2023 nog bij me opstart aangezien we dan midden in jouw traject een break gaan moeten nemen.
   

 • Heb je echter wél een goede relatie met voeding maar eet je simpelweg niet zo gezond, dan zijn losse consultaties voedingseducatie mogelijks voldoende voor jou. Zulke consultaties kunnen wel nog ingepland worden voor mijn zwangerschapsbreak. 
   

 • Of kom je alvast graag even op intake om kennis te maken en te evalueren of mijn aanpak de oplossing kan zijn voor jou? Kan natuurlijk ook nog.
   

 • Wil je gaan voor de full package en start je graag een traject op: contacteer me zeker en vast! Stuur me een mailtje of vul het contact formulier in en ik contacteer jou. Ik plan terug aan de slag te gaan vanaf 13/05/2024. Vanaf 13/05/2023 zijn nieuwe trajecten terug mogelijk.


Dank voor jullie begrip en hopelijk tot gauw!

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page