top of page
Logo-Julie-NMD.jpg

Gediplomeerde voedingsdeskundige, diëtiste
en Sanacoach in Sint-Pieters-Leeuw

Sana -Coaching

Logo NDM.jpg
Sandra 2.jpg
Sandra Bekkari

Heel veel mensen verwarren gezond eten nog steeds met diëten: calorieën tellen, porties afwegen, lijstjes maken met verboden voedingsmiddelen, honger lijden en niet meer durven genieten van lekker eten. Ze diëten een paar weken, waarna ze hervallen in hun oude voedingspatroon waarop de kilo's er terug bijkomen. Met de Sana-methode van Sandra Bekkari kan het anders. En daar wil ik jou héél graag in begeleiden!

Wat wij samen gaan doen, is een aantal gewoontes veranderen. Gewoontes die er misschien al van je kinderjaren ingebakken zitten. Ons doel is om zo tot een gezond eetpatroon te komen. Niet iets dat je moet "volhouden", maar een levensstijl die een automatisme geworden is. Dat bekomen we niet van vandaag op morgen, net zoals de kilo's die je misschien te veel hebt, er ook niet van vandaag op morgen zijn aangevlogen. De enige oplossing op lange termijn is een stap-voor-stap benadering. Zo gaan we te werk:

 

  • Samen nemen we je huidige voedingsgewoontes onder de loep. Ik leg je uit wat je goed doet, en wat we beter anders doen.

  • We brengen je lichaamssamenstelling in kaart: niet alleen je lengte en je gewicht, maar ook je % vet, % spieren en % vocht. Deze metingen doen we, indien je dat wil, bij elke consultatie. Zo kan ik zien of je op de juiste manier gewicht verliest en hoe je evolueert.

  • Aan de hand van de Sana-methode en andere technieken die ik gedurende verschillende opleidingen bundelde tot één traject, vinden we jouw eigen manier om je levenswijze haalbaar en blijvend aan te passen. We stellen realistische doelen op en koppelen hier een actieplan aan, zowel op korte als op lange termijn. Na er drie weken de volle aandacht aan te geven, hoef je er nog nauwelijks inspanning voor te doen, maar is het een nieuwe gewoonte geworden

  • Samen evalueren we je vooruitgang. Verloopt niet alles volgens plan? Prima, dan bekijken we waar we tegenaan lopen, bekijken we welke goede stappen we reeds gezet hebben en stellen we je persoonlijk stappenplan bij.

  • Ik leer je ook graag wat voeding doet met je lichaam, zodat je beter begrijpt waarom je je op een bepaalde manier voelt.


Ohja, toch nog eventjes zeggen: GENIETEN, dat gaan we ook opnieuw leren. Want wie wil afvallen of gezonder wil eten, hoeft niet op dieet en hoeft geen honger te lijden.  Een mens is niet voldaan als hij voldoende calorieën heeft opgenomen. Wél als hij voldoende heeft genoten. En dat is wat Sandra Bekkari doet: ze inspireert ons met lekkere recepten die ons opnieuw laten genieten van gezond én lekker eten.

bottom of page