top of page
Logo-Julie.jpg

Gediplomeerde voedingsdeskundige, diëtiste
en Sana-coach in Sint-Pieters-Leeuw

Sana -Coaching

Logo NDM.jpg
Sandra 2.jpg
Sandra Bekkari

Heel veel mensen verwarren gezond eten nog steeds met diëten: calorieën tellen, porties afwegen, lijstjes maken met verboden voedingsmiddelen, honger lijden en niet meer durven genieten van lekker eten. Ze diëten een paar weken, waarna ze hervallen in hun oude voedingspatroon waarop de kilo's er terug bijkomen. Met de Sana-methode van Sandra Bekkari kan het anders. En daar wil ik jou héél graag in begeleiden!

Wat wij samen gaan doen, is een aantal gewoontes veranderen. Gewoontes die er misschien al van je kinderjaren ingebakken zitten. Ons doel is om zo tot een gezond eetpatroon te komen. Niet iets dat je moet "volhouden", maar een levensstijl die een automatisme geworden is. Dat bekomen we niet van vandaag op morgen, net zoals de kilo's die je misschien te veel hebt, er ook niet van vandaag op morgen zijn aangevlogen. De enige oplossing op lange termijn is een stap-voor-stap benadering.

 

Wat leer je allemaal in dit traject?
 

 • Gezondheid is meer dan eten en bewegen alleen. Ik leg je uit welke pijlers aandacht nodig hebben om de beste versie van jezelf te worden. Per pijler nemen we jouw huidige gewoontes onder de loep. We praten door wat goed gaat, wat we anders zouden kunnen doen en pikken de aandachtspunten eruit waar jij me aan de slag wil gaan.
   

 • Als je dat graag wil,  breng ik je lichaamssamenstelling in kaart d.m.v. een bio-impedantiemeting. Gewicht is een nietszeggend getal. Het bepaalt niet of je nu wél of niet gezond bent. Hoe dat lichaamsgewicht samengesteld is en hoe het evolueert gedurende ons traject (de verhouding vetmassa – spiermassa – water), kan wél interessant zijn. Het doel van de Sana-methode is NIET om gewicht te verliezen. Gewichtsverlies is eerder een bijwerking ervan. Voor deze meting mag je al je kleren aanhouden, enkel je schoenen en sokken moeten uit. 
   

 • Aan de hand van de Sana-methode en andere technieken, vinden we jouw eigen manier om je levenswijze haalbaar en blijvend aan te passen. We doen dit stap per stap, maaltijd per maaltijd. We stellen realistische doelen en koppelen hier een actieplan aan, zowel op korte als op lange termijn.
   

 • Ik leg je uit welke de valkuilen zijn waarom je goede voornemens vaak niet volhoudt. Aan de hand van oefeningen geef ik je tips en stel je zelf je ultieme doel en persoonlijk plan samen. Iets om altijd op te blijven terugvallen!
   

 • Samen evalueren we je vooruitgang. Verloopt niet alles volgens plan? Prima, dan bekijken we waar we tegenaan lopen, bekijken we welke goede stappen we reeds gezet hebben en stellen we je persoonlijk stappenplan bij.

 

 • Ik leer je ook graag wat voeding doet met je lichaam, zodat je beter begrijpt waarom je je op een bepaalde manier voelt.

 

 • Ik leg je per productcategorie uit waar je op kan letten bij het maken van een voedzame keuze. Ik geef dus geen lijstjes met "aanbevolen" voedingsmiddel. Die zijn nutteloos, want dan volg je (opnieuw) breinloos een lijstje. Na ons traject ben jij een expert in verpakkingen lezen en kan je zelf een evaluatie maken als er een nieuw product op de markt komt.

 

Ohja, toch nog eventjes zeggen: GENIETEN, dat gaan we ook opnieuw leren. Want wie wil afvallen of gezonder wil eten, hoeft niet op dieet en hoeft geen honger te lijden.  Een mens is niet voldaan als hij voldoende calorieën heeft opgenomen. Wél als hij voldoende heeft genoten. En dat is wat Sandra Bekkari doet: ze inspireert ons met lekkere recepten die ons opnieuw laten genieten van gezond én lekker eten.

Zin om hiermee aan de slag te gaan?
Dan is het traject
“Ik word een expert en Sana mij fit en gezond”
iets voor jou!
 • Instagram
 • Facebook
bottom of page